Δευτέρα, 30 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Τραγούδια στο JUST και… παρατράγουδα στο BIG BROTHER

Τραγούδια στο JUST και… παρατράγουδα στο BIG BROTHER

Οι χαμηλές πτήσεις του ριάλιτι προκαλούν κόντρες στον ALPHA

Με χαρές και τραγούδια ξεκίνησε ο μήνας στο MEGA για τις επιδόσεις του JUST THE TWO OF US ενώ στον ALPHA συνεχίζονται τα παρατράγουδα για τις χαμηλές πτήσεις του BIG BROTHER.

Το ραβασάκι της AGB απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι το «μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός» όπως λένε για το ριάλιτί τους στο κανάλι της Κάντζας, δεν φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Αν κι είναι αλήθεια πως το παλεύουν υποβάλλοντας τους «εγκλείστους» ακόμα και σε «βασανιστήρια», εντούτοις αυτό παραμένει κάτω από το 20%.

Σε άλλες εκπομπές, οι συγκεκριμένες τηλεθεάσεις μπορεί να έφερναν χαμόγελα αφού δεν είναι ευκαταφρόνητες. Στη συγκεκριμένη όμως, μόνο παρατράγουδα ακούγονται αφού σκοπός τους ήταν το ριάλιτι να τραβήξει και το Γενάρη ώστε να γεμίζει και το καθημερινό πρόγραμμα με τα επεισόδια από το «σπίτι» αλλά και το κυριακάτικο με τα live. Με τα νούμερα αυτά όμως οι γνώμες στο κανάλι της Κάντζας διχάζονται.

Το τι θα γίνει θα το αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες. Θα δώσουν παράταση στο ριάλιτί τους ή θα ολοκληρώσουν τον κύκλο του τέλος Δεκεμβρίου, όπως είχαν ανακοινώσει από την αρχή;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, υψηλότατα στελέχη του ALPHA ζήτησαν να μάθουν γραπτώς το τι σκοπεύουν να κάνουν τις επόμενες μέρες οι υπεύθυνοι της παραγωγής για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις στο ριάλιτι. Τα στοιχεία αυτά θα… σταλούν και στο εξωτερικό αφού η είδηση για τις χαμηλές πτήσεις του «Μεγάλου Αδερφού» έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Καλά, μην πάει το μυαλό σας ότι έχει γίνει… διεθνές θέμα. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι τα στελέχη του Ομίλου RTL στον οποίο ανήκει κι ο ALPHA και που απορούν πώς, ένα ριάλιτι που… μοσχοπουλιέται εδώ και χρόνια,  δεν τα πάει καλά στην Ελλάδα! Για να έχουν τέτοιες απορίες, μάλλον δεν το έχουν δει καθόλου…!

Συγκεκριμένα, τα καθαρά νούμερα τηλεθέασης από τη χθεσινή μάχη στο prime time είναι τα εξής:
 

ΕΚΠΟΜΠΗ – ΣΤΑΘΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

JUST THE TWO OF US -MEGA

33,1

35,9

BIG BROTHER -ALPHA

18

19,6

ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ

ΠΑΛΙΚΑΡΙ (ταινία) – STAR

14,1

12

MATCH POINT(ταινία)– ANT1

11,8

12,5

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε