Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»

Τι θα γίνει απόψε 8 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Η Σεχραζάτ σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Ονούρ έχει κόρη με την πρώην αρραβωνιαστικιά του. Ο Ονούρ δεν μπορεί να της δώσει καμία εξήγηση. Ο Μπουρχάν και η Ναντιντέ είναι συντετριμμένοι μετά την εξαφάνιση της Μπουκέτ με το μωρό, ενώ ο Αλί Κεμάλ και ο Γκανί ψάχνουν να τους βρουν.
Η Μπουκέτ σκέφτεται να πάει στο Καϊσερί. Στο μεταξύ η Αχού έχει προβλήματα με την Μπουρτσού. Ο Μπουράκ οργανώνει ένα πάρτι για να έρθει πιο κοντά στη Σεζάν. Η Μελέκ είναι μπερδεμένη γιατί δεν έχει την προσοχή του Μπουράκ.
Η Σεχραζάτ είναι θυμωμένη με τη Μπενού και τον Κερέμ, που της έκρυψαν το μυστικό του Ονούρ. Ο Κερέμ συμβουλεύει τον Ονούρ να ψάξει καλύτερα, για να βεβαιωθεί ότι η Νιλουφέρ είναι πράγματι κόρη του. Παρά το θυμό της Σεχραζάτ, ο Ονούρ παίρνει μια μεγάλη απόφαση…

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Στην τραπεζαρία του σχολείου, η Μπιάνκα απειλεί την Κάρμεν να μείνει μακριά από τον Λεάντρο, προκαλώντας ένα μικρό σκάνδαλο. Αργότερα το αποτέλεσμα του διαγωνισμού προκαλεί πολλές αντιδράσεις.
Φοβούμενος τη ζήλια της Μπιάνκα και παλεύοντας με τα δικά του συναισθήματα, ο Λεάντρο ζητάει από την Κάρμεν να διακόψουν κάθε σχέση, προτού εκείνη φύγει για το Μπαριλότσε. Παράλληλα, ο Φακούντο προτρέπει τον Ματίας να τα φτιάξει με την Αντονέλλα. Στη συνέχεια, εκείνος προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Πάτυ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε