Πολιτική

Βουλγαράκης καλεί Σαμαρά στην προανακριτική για Βατοπαίδι!

Ρελάνς από τον Γιώργο Βουλγαράκη. Ο πρώην υπουργός που έχει παραπεμφθεί στην προανακριτική για το Βατοπαίδι αιφνιδιάζει καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει και να εξηγήσει για ποιό λόγο δεν ακύρωσε ως υπουργός Πολιτισμού τις ανταλλαγές με τη Μονή Βατοπαιδίου.


Σύμφωνα με το νόμο όσοι υπουργοί παραπέμπονται στην προανακριτική έχουν δικαίωμα να προτείνουν μάρτυρες.

Ετσι, ο κ. Βουλγαράκης που έχει παραπεμφθεί καλεί εκτός από τον Πρόεδρο της ΝΔ και άλλους πρώην υπουργούς Πολιτισμού όπως τον Μιχάλη Λιάπη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το νυν υπουργό Παύλο Γερουλάνο.

Η κλήση εκ μέρους του κ. Βουλγαράκη είναι αναφορικά με την κατηγορία που δέχεται οτι αποχαρακτήρισε αρχαιολογικό χώρο στις ανταλλαγές με τη Μονή Βατοπαιδίου.

Τον Αντώνη σαμαρά τον καλεί για να εξηγήσει γιατί δεν ακύρωσε τις πράξεις μεταβίβασης αν εκείνος είχε κάνει λάθος.

Επίσης καλεί δικαστικούς όπως τον κ. Μεϊντάνη, τον κ. Κολιοκώστα και το καθηγητή Αστικού Δικαίου Γιάννη Καρακώστα.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Δημήτρης Κυριαζίδης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ μετά το χυδαίο σχόλιο κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ούτε 24 ώρες μετά τη σεξιστική επίθεση εις βάρος της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κι αφότου συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας, κατόπιν εντολής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δημήτρης Κυριαζίδης διεγράφη με διαδικασίες εξπρές
Δημήτρης Κυριαζίδης
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη σεξιστική επίθεση του Δημήτρη Κυριαζίδη: «Δεν τη δέχομαι»
«Εδώ και ενάμιση χρόνο αρνείται να έρθει στη Βουλή για να συζητήσουμε για την έμφυλη βία» δήλωσε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας για τον πρωθυπουργό
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου