Παρασκευή, 27 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με μικρή άνοδος θερμοκρασίας, αλλά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός τις πρωινές ώρες προβλέπεται με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Από το μεσημέρι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις στα βόρεια μέχρι τις μεσημεριανές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. 

Η Θεσσαλονίκη ο καιρός τις πρωινές ώρες προβλέπεται με αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Από το μεσημέρι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Πρόγνωση για την Κυριακή

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές ομίχλες στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες και αργότερα αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε