Παρασκευή, 27 Σεπτ.
26oC Αθήνα

To «Next Top Model»… έφαγε την «Παταγονία»!

To «Next  Top Model»… έφαγε την «Παταγονία»!

 Η μάχη των ριάλιτι δεν είχε κανένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον

Ευχαριστημένοι πρέπει να είναι στον ΑΝΤ1 με τις τηλεθεάσεις που έκανε ο τελικός του «Next Top Model». Σύμφωνα με την AGB λοιπόν το ριάλιτι έκανε μέσο όρο τηλεθέασης περίπου (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα νούμερα) 28% με 29%, αφήνοντας πίσω την «Παιδική χαρά» και το ριάλιτι «Παταγονία» του MEGA που σημείωσαν μέσους όρους τηλεθέασης περίπου 24,5% και 25% αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα… φτώχεια! Το μεν ριάλιτι του ΑΝΤ1 σε αρκετές στιγμές, μας θύμισε περιφερειακά καλλιστεία αφού δεν υπήρχε καθόλου… glamour-ιά που όφειλε να έχει ένα αντίστοιχο project!

Ακόμα και η ανάδειξη της νικήτριας έγινε μέσω μιας… ξερής φωτογραφίας στην οθόνη του άδειου στούντιο. Ούτε πυροτεχνήματα, ούτε κορδέλες, ούτε… τίποτα! Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου ήθελαν απλά… να τελειώνουν!

Έτσι η Σεράινα πήρε τον τίτλο του «Next Top Model», φόρεσε το ρολόι -έπαθλο στο χέρι της ενώ ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα μέχρι το επόμενο «Next Top Model» που είναι στα άμεσα σχέδια του ΑΝΤ1.

Κι απέναντι στην ανύπαρκτη χλίδα, το MEGA πρόβαλλε το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι «Παταγονία». Ένα ακριβό project που… δεν είχε τίποτα να μας προσφέρει! Σε δύσκολες συνθήκες οι συμμετέχοντες προσπαθούσαν να επιβιώσουν λαμβάνοντας μέρος σε δοκιμασίες που τους επέβαλε η παραγωγή. Ε, και…? Μία από τα ίδια! Ένα «Survivor» σε πιο μοντέρνα (?!?) ίσως έκδοση, με το μάτι να ανοίγει για να θαυμάσει την υπέροχη αλλά δύσκολη φύση, ενώ τα αυτιά… έκλειναν όταν ο Γιάννης Αϊβάζης προσπαθούσε (?!?) να παρουσιάσει. Ο ηθοποιός πρέπει σίγουρα να… φάει πολλές τηλεοπτικές ώρες προκειμένου να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μάλλον γι’ αυτό οι υπεύθυνοι της εκπομπής περιόρισαν τα on του και τον χρησιμοποίησαν πολύ ως αφηγητή! Περιμένουμε να δούμε τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι «Παταγονία». Ομολογουμένως, όχι με… αγωνία!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε