Κυριακή, 28 Ιουλ.
34oC Αθήνα

60χρονος κακοποίησε φρικτά 8χρονο κορίτσι

Το θέμα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία
Το θέμα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία

Αυτό κατήγγειλαν οι γονείς του μικρού κοριτσιού και ο εισαγγελέας άσκησε στον 60χρονο μουσικό ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος…

για αποπλάνηση ανηλίκου και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι γονείς είπαν ότι ο φερόμενος ως δράστης, αποπλάνησε την κόρη τους… Την πήρε από το κέντρο του νησιού με το αυτοκίνητό του, την οδήγησε στο σπίτι του και εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 60χρονος καθόταν σε κεντρική πλατεία της Ρόδου. Όταν αντιλήφθηκε το μικρό κορίτσι, του ζήτησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, λέγοντάς του ότι γνωρίζει την μητέρα του και έχει παγωτά να της δώσει. Το μικρό κορίτσι ακολούθησε τον 60χρονο μουσικό, ενώ λίγη ώρα αργότερα περίοικοι υποστήριξαν ότι είδαν το μικρό κορίτσι να τρέχει έντρομο προς το σπίτι του. 

Ο μουσικός αρνείται όλες τις κατηγορίες. Υποστηρίζει ότι όντως το κοριτσάκι πήγε στο σπίτι του, αλλά δεν το κακοποίησε σεξουαλικά. Αποδίδει την έκταση του θέματος στη φαντασία της μικρής και υποστηρίζει ότι η αλήθεια θα λάμψει… 

Να σημειωθεί οτι ο 60χρονος που φέρεται ως δράστης της φρικιαστικής αυτής ενέργειας μένει σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από το σπίτι της οικογένειας του 8χρονου κοριτσιού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε