Κυριακή, 28 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Επιθέσεις με μαχαίρια και γροθιές

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Ομάδες κακοποιών περιφέρονται στους δρόμους. Είναι οπλισμένοι με μαχαίρια και σιδερολοστούς και αναζητούν τα θύματά τους ανάμεσα στους περαστικούς

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στη Νίκαια θύμα έπεσε ένας μετανάστης από το Πακιστάν. Δέκα άνδρες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και στο σώμα. Άρπαξαν το πορτοφόλι του και όλα τα έγγραφά του και εξαφανίστηκαν. Ο μετανάστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Λίγη ώρα μετά στο στόχαστρο πέντε ληστών βρέθηκαν δύο άνδρες στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα. Στη θέα των μαχαιριών που κρατούσαν οι ληστές δεν αντέδρασαν και οι δράστες τους άρπαξαν τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

Στόχος τα περίπτερα:
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και ενώ η κίνηση στο δρόμο είχε μειωθεί ένας άνδρας προσποιήθηκε τον πελάτη και πλησίασε τον ιδιοκτήτη περιπτέρου στην οδό Ευρυπίδου στην Αθήνα. Τον απείλησε με μαχαίρι και του απέσπασε 100 ευρώ που είχε στο ταμείο.
Με τον ίδιο τρόπο έδρασε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ ένας ακόμη ληστής στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Ακινητοποίησε τον περιπτερά με μαχαίρι και άρπαξε από το συρτάρι 250 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε