Ελλάδα

Οι νοτιάδες φέρνουν βροχές

Ανεβαίνει το θερμόμετρο τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι νοτιάδες θα φέρουν σύννεφα βροχής.

Ως και 18 το θερμόμετρο στην πρωτεύουσα, αλλά από το απόγευμα αναμένονται βροχές, όπως και στη συμπρωτεύουσα από το μεσημέρι και μετά, όπου το θερμόμετρο σήμερα θα φτάσει ως και τους 15.
Μέχρι τους 16 το θερμόμετρο σε Ιόνιο και Ήπειρο όπου θα βρέχει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τον ίδιο καιρό θα έχουν τα δυτικά Πελοποννήσου και Στερεάς όμως η θερμοκρασία εκεί θα αγγίξει τους 20.
Ίσως πέσουν λίγα χιόνια στα ορεινά Μακεδονίας και Θράκης, όμως γενικά αναμένονται βροχές με τη θερμοκρασία ως 15 βαθμούς.
Στους 18 το θερμόμετρο σε Θεσσαλία, Εύβοια και τα ανατολικά Στερεάς και Πελοποννήσου, όπου ίσως βρέξει το βράδυ. Παρόμοιος ο καιρός στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με το θερμόμετρο όμως να δείχνει κατά τη διάρκεια της ημέρας ως και 20 βαθμούς.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα