Κόσμος

Δίνουν το αίμα τους … για μία μπριζόλα!

  Ουρές κάνουν οι πολίτες στην Ταϊβάν για να δώσουν αίμα, ύστερα από την εκστρατεία "μπριζόλα έναντι αίματος"

που γίνεται από την υπηρεσία αιμοδοσίας της χώρας, σε συνεργασία με τοπική αλυσίδα εστιατορίων, με στόχο την προσέλκυση αιμοδοτών.

 Χιλιάδες εμφανίστηκαν χθες για να δώσουν αίμα ύστερα από την ανακοίνωση της αλυσίδας εστιατορίων TASTY ότι θα προσφέρει 5.000 κουπόνια για ένα δωρεάν δείπνο στα εστιατόριά της αξίας 549 δολαρίων Ταϊβάν (περίπου 12 ευρώ), που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε μπριζόλα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εταιρείας, “σε μερικούς σταθμούς αιμοδοσίας, οι οποίοι δεν ανοίγουν πριν από τις 8 π.μ., ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από τις 3 το πρωί”.

    Η εκστρατεία προσέλκυσης αιμοδοτών ξεκίνησε εν όψει των διακοπών της κινεζικής Πρωτοχρονιάς, που ξεκινούν φέτος στις 14 Φεβρουαρίου, περίοδο κατά την οποία τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν συνήθως μεγάλες ελλείψεις αίματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το βασιλικό πρωτόκολλο «κράτησε» την Κέιτ Μίντλετον και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Το 2005, ο τότε πρίγκιπας Κάρολος πήγε επίσης μόνος του στην κηδεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ - παρόλο που επρόκειτο να παντρευτεί την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς την επομένη μέρα της τελετής
Η Κέιτ Μίντλετον 2
Σπάνιο φαινόμενο πίσω από το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία - Οι ηλιακές εκρήξεις που προηγήθηκαν
Έως και εβδομάδα η πλήρης αποκατάσταση του δικτύου στην Πορτογαλία - «Δεν υπάρχουν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης» διαβεβαιώνουν ΕΕ και Λισαβόνα
Μαδρίτη Ισπανία 28
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες