Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η Lady Gaga ετοιμάζει συναυλία για τη σεισμόπληκτη Αϊτή

τα μπλουζάκια σχεδιάστηκαν για τους σεισμόπληκτους
τα μπλουζάκια σχεδιάστηκαν για τους σεισμόπληκτους

Σειρά από μπλουζάκια Lady Gaga, αλλά και η φωνή της για το σεισμό της Αϊτής

 

Η γνωστή τραγουδίστρια Lady Gaga μαζί με άλλες προσωπικότητες χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητα της για να συγκεντρώσει χρήματα για τους επιζώντες του καταστρεπτικού σεισμού της Αϊτής. Συναυλία θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Monster Ball concert της Νέας Υόρκης και τα χρήματα θα συγκεντρωθούν και από τα εισιτήρια, αλλά και από άλλα προϊόντα, που σχεδιάστηκαν για αυτόν τον σκοπό. Πολλά είδη θα πωλούνται μέσα από την ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο, αφού δημιούργησε μια ειδική σειρά από μπλουζάκια. 

“Η Αϊτή ακόμη υποφέρει”, δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια, και συνέχισε λέγοντας ότι ανησυχεί, γιατί νιώθει ότι οι νέοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν, τί συμβαίνει εκεί τώρα.

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας έχουν ξεκινήσει ιατρική γέφυρα ελπίδας με την Αιτή, ανταποκρινόμενοι στις δραματικές εκκλήσεις των συνάδελφων γιατρών. Έχει ήδη σταλεί ιατροφαρμακευτική βοήθεια, αλλά κάνουν έκκληση για τη συγκέντρωση συγκεκριμένων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως ρύζι και όσπρια. Επίσης ζητούν από όλους εκείνους, που θέλουν να συνεισφέρουν, να καταθέσουν την οικονομική τους ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών, αντιδιαρροϊκών φαρμάκων, καθώς και αναλώσιμων υλικών (γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, βελόνες), στους εξής λογαριασμούς:

Marfin Egnatia Bank: Αρ. Λογ/μού: 0061274407

Alpha Bank: Αρ. Λογ/μού: 199-00-2002-002401

Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογ/μού: 141/29611217

Μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, Diners) κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 3213150

Οικολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε