Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Καταφύγιο φάρμα ‘Tweet Me Don’t Eat Me” κακοποιημένων ζώων

Αποκτήστε ένα μοναδικό μπλουζάκι και σώστε τα ζώα!
Αποκτήστε ένα μοναδικό μπλουζάκι και σώστε τα ζώα!

Μπλουζάκια “Tweet Me Don’t Eat Me” προσφέρουν χρήματα σε κακοποιήμενα ζώα!

Μπλουζάκια, που γράφουν “Tweet Me Don’t Eat Me” (Tees & Hoodies) δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν φάρμα ζώων, που λειτουργεί σε δύο καταφύγια. Η μια φάρμα έκτασης 175 εκταρίων βρίσκεται έξω από τη Νέα Υόρκη και μια μεγαλύτερη, 300 εκταρίων στη βόρεια Καλιφόρνια. Χιλιάδες twitters βοήθησαν αγοράζοντας τα μπλουζάκια, που σχεδιάστηκαν στο Λος Άντζελες από τον οίκο μόδας Lavish Lint.

Τα καταφύγια αυτά διασώζουν, προστατεύουν και φροντίζουν εκατοντάδες ζώα, τα οποία σώθηκαν από αυλές, εργοστάσια και σφαγεία. Στις φάρμες του Twitter, τα ζώα παίρνουν την αγάπη και τη φροντίδα για μια ζωή, που χρειάζονται για να συνέλθουν από κάποια κακοποίηση ή απάνθρωπη αδιαφορία. Όλα τα ζώα ζουν σε καθαρούς στάβλους, έχουν ποιοτική τροφή, είναι ελεύθερα στο πράσινο και στον ήλιο.

Αν θέλετε να βοηθήσετε, αγοράστε τα μπλουζάκια ή διαδώστε την ιδέα μέσα από τον διαγωνισμό Tweet Me Don’t Eat Me (μπείτε στο Twitter.com). Ένας διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη μέχρι σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου με tweets, για να διαδώσετε αυτό τον τρόπο ανεύρεσης χρημάτων για τα ζώα, αλλά κερδίζοντας κι ένα μοναδικό μπλουζάκι. Πολλές περιβαλλοντικές οργανώσεις μπορούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας, για να αυξήσουν τα έσοδα τους και να προωθήσουν τους σκοπούς τους.

Οικολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε