Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Έκρηξη εγκληματικότητας: πυροβολούν με το παραμικρό

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Τρεις τραυματίες σε δέκα ληστείες μέσα σε ένα 24ωρο… έχει ξεφύγει η εγκληματικότητα

σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής και η αστυνομία σχίζει τα παλιά σχέδια-αν υπήρχαν- και κάνει καινούργια.
Πλέον οι ληστές κρατούν στην πλειοψηφία τους πιστόλια ή αυτόματα όπλα, πυροβολούν με το παραμικρό, ακόμη και για ποσά της τάξης των 150 ευρώ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις χτυπούν άγρια τα θύματά τους.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δίνει το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τη νέα πολιτική του υπουργείου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί οι “κόκκινες ζώνες”, οι γειτονιές εκείνες όπου σχεδόν καθημερινά το… δελτίο καταγράφει ληστείες και θύματα.
Μόνο το περασμένο Σάββατο σε τρεις ληστείες είχαμε τρεις τραυματίες από μαχαίρι και ξυλοδαρμό, ενώ σε δύο περιπτώσεις οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα.
Σούρουπο τρεις ληστές πλησίασαν με μαχαίρι έναν άνδρα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο, όταν αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα τον ξυλοφόρτωσαν άγρια.
Στις έξι και μισή το ίδιο απόγευμα στη Νέα Μάκρη οι ληστές μπήκαν στο σπίτι ζευγαριού χτύπησαν τον άνδρα στο κεφάλι και για εκφοβισμό πυροβόλησαν στον αέρα φεύγοντας.
Δυο ώρες αργότερα στο κέντρο της Κυψέλης δυο ληστές έβγαλαν μαχαίρι και χτύπησαν στην κοιλιά και το στήθος ένα άνδρα για να του κλέψουν τα 60 ευρώ που είχε πάνω του.
Τυχερός ο υπάλληλος πρατηρίου λίγο μετά, δεν αντέδρασε και παρέδωσε την είσπραξη… οι ληστές ήταν έτοιμοι για όλα, αυτό αποδείχθηκε δευτερόλεπτα μετά όταν για εκφοβισμό πυροβόλησαν την πόρτα του πρατηρίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε