Σάββατο, 28 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Η γιορτή των Χριστουγέννων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τη γέννηση του Θεανθρώπου γιορτάζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο κόσμος και το προσωπικό του NewsIt.gr σας εύχεται χρόνια πολλά και καλά πάντα με υγεία, ευτυχία και μπόλικη αγάπη.

Τα Χριστούγεννα θα βρουν αρκετούς εκτός των τειχών της Αθήνας και αυτό φάνηκε από τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στα δύο κεντρικά οδικά δίκτυα, όπου πολλοί ταλαιπωρήθηκαν από ουρές χιλιομέτρων με μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα. 

Παρόμοια εικόνα και στην κοιλάδα των Τεμπών όπου οι οδηγοί ταλαιπωρούνται από τις εναλλακτικές διαδρομές που υπάρχουν. Δείτε όλες τις εναλλακτικές αυτές διαδρομές

Την ίδια ώρα, τα Χριστούγεννα δεν θα έχουν τον αναμενόμενο καιρό, καθώς θα επικρατούν υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ στη βόρεια κυρίως Ελλάδα θα σημειωθούν βροχοπτώσεις τοπικά ισχυρές.Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από το NewsIt.gr.

Πλέον όλος ο κόσμος έκανε τις αγορές του και όλα τα καταστήματα είναι κλειστά, αλλά όχι ευχαριστημένα από τον τζίρο μιας και όπως διεφάνη, ο τζίρος ήταν αρκετά πεσμένος με κάποιους να κάνουν λόγο για τα χειρότερα Χριστούγεννα από άποψη τζίρου. Δείτε το ρεπορτάζ του NewsIt.gr.

Λόγω των ημερών το NewsIt.gr σας παρέχει και έναν αναλυτικό οδηγό για τα χιονοδρομικά κέντρα που είναι ανοιχτά με χρήσιμες πληροφορίες και τηλέφωνα. 

Όσον αφορά στα έθιμα των Χριστουγέννων είναι πολλά και το NewsIt.gr σας δίνει ένα μικρό δείγμα από τα ήθη σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Απολαύστε τα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε