Αθλητικά

Μπιέρσμιρ: Δεν λέει ψέματα ο Τζορβας

Ανεπίτρεπτη χαρακτήρισε την επίθεση που υποστηρίζει πως δέχθηκε ο Τζόρβας, ο συμπαίκτης του Ματίας Μπέρσμιρ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις στο σουηδικό eurosport εμφανίστηκε ανήσυχος για τα περιστατικά βίας στα ελληνικά γήπεδα.

 
“Τέτοια πράγματα δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν. Είναι καλό που στο Καραϊσκάκη ο κόσμος είναι κοντά στους παίκτες αλλά θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια. Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που συνέβη. Τι θα είχε γίνει αν είχε πυροβοληθεί στο μάτι;” είπε αρχικά ο Μπιέρμιρ και συνέχισε : “ Είναι καλά, αλλά είδαμε πως είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο σώμα. Ο Αλέξανδρος είναι καλός και ειλικρινής άνθρωπος, ο τελευταίος που θα έλεγε κάτι για να κατηγορήσει άλλη ομάδα”.
Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα