Δευτέρα, 28 Οκτ.
20oC Αθήνα

Συγκέντρωση για τον 15χρονο θύμα τροχαίου

08:05 Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην Κηφισίας. ΦΩΤΟ NEWSIT

Στο δρόμο βγήκαν μαθητές του Κολεγίου Ψυχικού και οι γονείς του διαμαρτυρόμενοι για το

15χρονο Σόλωνα που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από ασυνείδητο οδηγό.

ΩΡΑ 08:15 Λεωφόρος Κηφισίας, Φάρος Ψυχικού. ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Σε μία προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν για τον άδικο χαμό του 15χρονου μαθητή, συμμαθητές του, μαθητές από κοντινά σχολεία, αλλά και σύλλογοι γονέων συγκεντρώθηκαν από τις 08:00 στον παράδρομο της Κηφισίας και Στεφάνου Δέλτα. Για μισή ώρα έκλεισαν την Κηφισίας προκαλώντας χάος στους δρόμους όμως και οι οδηγοί έδειξαν κατανόηση για το πρόβλημα των παιδιών. “Όχι άλλο αίμα” φώναζαν οι μαθητές και οι γονείς.

ΩΡΑ 08:05 Λεωφόρος Κηφισίας, Φάρος Ψυχικού. ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Ο πρόεδρος του 15μελούς των μαθητών του Κολεγίου Ψυχικού Γιάννης Καψής σε δηλώσεις του στο Newsit.gr είπε πως επανειλημμένος έχουν απευθυνθεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ και στους δήμους της περιοχής για να φτιάξουν μια πεζογέφυρα. “Το αίτημα μας δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Αντί αυτού φτιάξανε μια πεζογέφυρα στο ύψος του ΟΑΚΑ. Όμως με το θάνατο του συμμαθητή μας το ποτήρι ξεχείλισε”!

Το υπουργείο Υποδομών, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα κατασκευάσει πεζογέφυρα στο σημείο της Κηφισίας όπου σκοτώθηκε 15χρονος μαθητής. Τη δέσμευση αυτή έδωσε ο Δημήτρης Ρέππας σε γονείς μαθητών του Κολεγίου Αθηνών με τους οποίους επικοινώνησε σήμερα το πρωί. 

Ο 15χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την Παρασκευή 4 Δεκέμβρίου το βράδυ, όταν μία παρέα τεσσάρων παιδιών προσπάθησαν να διασχίσουν την Κηφισίας στο ύψος του Κολλεγίου. Ο 15χρονος που ήταν τελευταίος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά. Μετά από λίγες ημέρες κατέληξε στο Γενικό Κρατικό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε