Ελλάδα

Συμφωνία με τους Κινέζους για το Λιμάνι

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα η συμφωνία ΟΛΠ-Cosco...
για την παραχώρηση του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης ΟΛΠ τόσο με τα σωματεία του οργανισμού -ΟΜΥΛΕ και Ένωση Λιμενεργατών- όσο και με την Cosco για τα εργασιακά θέματα είχαν επιτυχή κατάληξη.
Παράλληλα, συνεχίζεται ο διάλογος της κυβέρνησης με την κινεζική πλευρά για τα φορολογικά προνόμια προκειμένου να απαντηθεί η επιστολή των 33 σημείων που έχει αποστείλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η Ελλάδα έχει λάβει προθεσμία έως τις 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να κάνει γνωστή τη θέση της.
Σήμερα η διοίκηση του ΟΛΠ σε συνέντευξη τύπου θα ανακοινώσει τα ζητήματα τα οποία συμφωνήθηκαν με τους εργαζόμενους, προκειμένου να υπάρξει εργασιακή ειρήνη στον Πειραιά και τα οποία περιλαμβάνονται στο πρακτικό συμφωνίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές.
 
 
Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζονται οι σεισμοί στη Σαντορίνη: Απόκοσμες εικόνες από τα Φηρά που έχουν μετατραπεί σε πόλη «φάντασμα»
Φωτογραφικό οδοιπορικό του newsit.gr στα Φηρά που αντί να σφύζουν από ζωή, είναι έρημα με ελάχιστο κόσμο και κλειστά μαγαζιά - «Απομακρύνεται το σενάριο για σεισμό άνω των 6 Ρίχτερ»
Συνεχίζονται οι σεισμοί στη Σαντορίνη: Απόκοσμες εικόνες από τα Φηρά που έχουν μετατραπεί σε πόλη «φάντασμα»