Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Το “προφίλ” των συλλήψεων στα επεισόδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επιχειρηματίες, αρχαιολόγοι και κούριερ είναι κάποιες από τις επαγγελματικές ιδιότητες των συλληφθέντων στα επεισόδια για την επέτειο μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η αστυνομία προχώρησε σε 126 συλλήψεις ατόμων, εκ των οποίων οι μισοί διώκονται με τις διατάξεις του “κουκουλονόμου”. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο).

Ανάμεσα στους συλληφθέντες εντοπίστηκαν πολλές διαφορετικές επαγγελματικές ιδιότητες. Επιχειρηματίας,υπάλληλος δήμου Νοτίων Προαστίων,εκπαιδευτικός, αρχαιολόγος, καθηγητής, δικηγόρος, δημοσιογράφος, ηχολήπτης, ανθρωπολόγος, λογοθεραπευτής, πολιτικός μηχανικός, μηχανικός βιοϊατρικής, τραπεζοκόμος, γραφίστρια, μεσίτης, ελαιοχρωματιστής, μαρμαράς, αποθηκάριος, σερβιτόρα, οικοδόμος, κούριερ, ξυλουργός και παλαιοπώλης είναι ορισμένες από αυτές.

Βέβαια από τους 126 συλληφθέντες οι 14 είναι μαθητές, 16 φοιτητές, 15 ιδιωτικοί υπάλληλοι και άλλοι 14 άνεργοι.

Και η ηλικία όμως εμφανίζει μεγάλες αποκλίσεις. Οι μικρότεροι ήταν 4 μαθητές ηλικίας 14 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος ήταν ένας 49χρονος επιχειρηματίας και ένας 34χρονος καθηγητής Αγγλικών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε