Πολιτική

Μπακογιάννη: ‘Εχω άλλη διαδρομή

«Ζήτω να συγκρίνετε τη διαδρομή του καθενός μας και να αξιολογήσετε την προσφορά μας στην παράταξη»,

είπε από τα Γιάννενα η υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη διάρκεια της ομιλίας της έκανε δε ειδική αναφορά στον Ευάγγελο Αβέρωφ, σημειώνοντας πως ήταν «ένας μαχητικός αγωνιστής, ένας αγνός πατριώτης, ένας δυναμικός πρόεδρος, που κράτησε όρθιο το κόμμα στα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του 80».

Για το ΠΑΣΟΚ είπε οτι «ήδη αρχίζει να πληρώνει το τίμημα του προεκλογικού λαϊκισμού του. Το βλέπουμε στο λιμάνι του Πειραιά, όπου για να ικανοποιήσουν ελάχιστους προνομιούχους συνδικαλιστές, εξέθεσαν διεθνώς τη χώρα ως επενδυτικό προορισμό. Το βλέπουμε στα παιχνίδια που παίζουν με το έλλειμμα και την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας.

Σε ομιλία της προς τα μέλη της ΟΝΝΕΔ στο Γκάζι η Ντόρα Μπακογιάννη (δείτε το βίντεο) είπε ότι στόχος είναι “να ξεκαθαρίσουμε το πώς θα ξαναγίνουμε μεγάλο κόμμα”.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1