Αθλητικά

Σπουδαίο “διπλό” για ΟΦΗ

Οι Κρητικοί κέρδισαν 2-1 τον Πιερικό με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μανούσο που μπήκε ως αλλαγή στο ματς.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Οργκανίστα άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς στο 26’, οι οποίοι 9 λεπτά αργότερα έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τερματά τους με τον Βλόνταρτσικ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. 

Ο Πιερικός απάντησε στο 37′ με τον Μακρή. Στο 61′ ο Νίκος Γκουλής προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Ζορμπά. Στο γήπεδο πέρασε ο Μανούσος και στο 82 χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. 

Ο ΟΦΗ έφτασε στους 15 βαθμούς, αφήνοντας στους 12 τον Πιερικό.

Πιερικός: Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Τασίδης, Εξουζίδης, Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Πέντα, Φρέντερικς (87’ Λαναρής), Ντεμπελέ (57’ Ολγκίν), Θάνος (74’ Γκουγκουλιάς).

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Πετράς, Κωνσταντινίδης, Οργκανίστα, Ζορμπάς (61′ Μανούσος), Πίτσος, Αγρίτης, Κοκκινάκης, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Μπερτίν.

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα