Δευτέρα, 7 Οκτ.
19oC Αθήνα

“Θα μας έκαιγαν οι οπαδοί μας”

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για τα όσα βιώνει στην Ελλάδα, έδωσε ο Χαβιέ Μάρτος στην Ισπανία.

Για τα τραγελαφικά επεισόδια που έχει βιώσει όλον αυτό τον καιρό, με αποκορύφωμα το ματς με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πήγαμε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστούμε. Εκεί μας περίμεναν οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι μας είπαν πως είδαν δύο από εμάς να ανταλλάσσουμε φανέλες με τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα.
 
Μας απείλησαν, μάλιστα, πως αν δεν τις κάψουμε, θα μας βάλουν φωτιά και δεν θα φύγουμε! Μερικοί από εμάς ήταν έξω από το ξενοδοχείο και έφυγαν, αφήνοντας μας μόνους».
 
Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα έγιναν κατά την επιστροφή της αποστολής του “γηραιού” απο την Λιβαδειά: “Ήμασταν έξι ώρες μέσα στο λεωφορείο και περνώντας από τα τελευταία διόδια, περίπου 100 οπαδοί μας περίμεναν το λεωφορείο. Οι οπαδοί ζήτησαν από τον προπονητή να κατέβει κάτω, αλλιώς δεν θα έφευγαν από μπροστά μας.
 
Τελικά αποφασίστηκε να κατέβουν κάτω μόνο οι αρχηγοί της ομάδας, αφού αν κατεβαίναμε όλοι υπήρχε κίνδυνος να γίνουν σοβαρά επεισόδια. Ήμουν ο πρώτος που κατέβηκε κάτω και δόξα τον θεό μου συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό. Μας μιλούσαν στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και λίγο στα Ισπανικά σε ήρεμο κλίμα.
 
Στη συνέχεια, όμως, ένας από αυτούς νευρίασε χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε εκείνη τη φάση πως είχε τόσο κόσμο που έσπρωχνε και φώναζε, που δεν πατούσα στο έδαφος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε