Lifestyle

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Βανδή

Οι ατυχίες που στεναχώρησαν την Δέσποινα

 

 

 Όλα έμοιαζαν  έτοιμα,  για την αποψινή ,λαμπερή  έναρξη της σταρ  , όταν ξαφνικά έσκασε η είδηση της αναβολής της .
Η αιτία; Ένα εξώδικο από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου που στεγάζει το μαγαζί , έβαλε σε μπελάδες την τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της.
Οι κακές γλώσσες , από την άλλη,  μιλούν για κάποια τεχνικά προβλήματα , που παρουσιάστηκαν τελευταία στιγμή και αναστάτωσαν το team της sexy τραγουδίστριας.
Εξάλλου , είναι γνωστό , ότι η Δέσποινα, είναι άψογη επαγγελματίας και δεν θα έκανε κάτι χωρίς να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα.
 Όταν λοιπόν,  ενημερώθηκε από τους τεχνικούς για το πρόβλημα που είχε προκύψει , πήρε την απόφαση να αναβάλλει την πρεμιέρα.

Έτσι, οι fans της τραγουδίστριας, θα πρέπει να περιμένουν , μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να δουν την απόλυτη ελληνίδα σταρ , επί σκηνής. Υπομονή…Λίγες μέρες έμειναν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάθιου Μοντίν τιμά τον Μάικλ Κάτον Τζόουνς με το φιλόδοξο ντοκιμαντέρ «This Broxburn Boy’s Life»
Το πρότζεκτ θα παρουσιάσει την πορεία του σκηνοθέτη από το Μπρόξμπερν, μια μικρή πόλη κοντά στο Εδιμβούργο, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής στην κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ
Μάθιου Μοντίν