Δευτέρα, 7 Οκτ.
23oC Αθήνα

Στόχος το πρωτάθλημα

Η κεφαλιά με την οποία ο Κατσουράνης άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Η κεφαλιά με την οποία ο Κατσουράνης άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Τα βραβεία του MVP και του καλύτερου γκολ της 8ης αγωνιστικής ανήκουν στον Κατσουράνη, ο οποίος όμως στοχεύει στο μεγάλο, το πρωτάθλημα.
“Καλά είναι τα βραβεία, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικά. Εγώ κι όλη η ομάδα θέλουμε το μεγάλο βραβείο, που είναι το πρωτάθλημα. Γι΄ αυτό παίζουμε κάθε Κυριακή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Πρέπει να χάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους βαθμούς για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν περίμενα να είμαι πρώτος σκόρερ, αλλά πρέπει να το αποδεχτώ και να ζήσω με αυτό, Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα γίνει“, τόνισε έμπειρος μέσος, παραλαμβάνοντας το βραβείο απο την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα, με πολύ καλούς παίκτες, και Έλληνες και ξένους. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό, να “κλειδώσουμε” το παιχνίδι νωρίς, καθώς μπορεί να πάθουμε ζημιά”.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο, δήλωσε: “Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, από τις πιο ιστορικές στην Ελλάδα, με πολύ καλούς παίκτες, και Έλληνες και ξένους. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό, να “κλειδώσουμε” το παιχνίδι νωρίς, καθώς μπορεί να πάθουμε ζημιά“.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε