Δευτέρα, 29 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αυτό είναι το νέο iPhone;

Διέρευσαν νέες φωτογραφίες του νέου iPhone!

Mετά την κυκλοφορία του iPad και του OS 4.0 έρχετε μία μικρή γεύση από το επερχόμενο κινητό της Apple, iPhone 4G / iPhone HD.

Έχουμε ήδη μια λίστα με τεχνικά χαρακτηριστικά που ελπίζουμε να έχει η επόμενη γενιά του iPhone μεταξύ των οποίων είναι και μια υψηλής ανάλυσης οθόνη, η ηλιακή ενέργεια καθώς και ένας επεξεργαστής τύπου Α.

Μέχρι πριν λίγες αυτά ελπίζαμε και συνεχίζουμε να το ελπίζουμε όμως για την ώρα διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες απο το περίβλημα του νέου iPhone HD.

Αυτό υποτίθεται ότι είναι το unibody περίβλημα από αλουμινίου για το αναμενόμενο, iPhone 4G.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν πως θα είναι το πίσω κάλυμμα του νέου iPhone!

Οι κλεμμένες φωτογραφίες που βλέπετε εδώ προφανώς έχουν περάσει απο επεξεργασία Photoshop CS4, σύμφωνα με τα στοιχεία τις φωτογραφίες.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ή οτι η φωτογραφίες είναι ψεύτικες ή οτι αυτός που τις τράβηξε ήθελε να τις ρετουσάρει λίγο λόγω του κακού φωτισμού.

Αν από την άλλη αυτή η διαρροή είναι σκόπιμη τότε μάλλόν η Apple θέλει να ενοποιήσει αισθητικά τα προϊόντα της έτσι ώστε να κατασκευάζονται όλα απο αλουμίνιο όπως είναι το iMac, MacBook Pro, και iPad, άρα έτσι θα ταίριαζε και για το iPhone.

Οι φωτογραφίες μας λένε επίσης ότι θα υπάρξει ένα νέο μοντέλο με χωρητικότητα 64GB που πιθανόν να είναι το μεγαλύτερο της νέας σειράς του iPhone με διπλάσια χωρητικότητα απο το 3Gs.

Μήπως αυτό είναι το επόμενο τηλέφωνο της Apple; Ο χρόνος θα μας το φανερώσει.

 

Τεχνολογία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε