Σάββατο, 28 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Οι τηλεθεάσεις και τα λάθη της Ρούλας Κορομηλά

Οι τηλεθεάσεις και τα λάθη της Ρούλας Κορομηλά
Τα συν, τα πλην και οι… εσωτερικές κόντρες στο «Greek Idol»

Εμφανώς πιο άνετη από το πρώτο live του «Greek Idol» εμφανίστηκε χθες η Ρούλα Κορομηλά. Με πιο ήρεμη φωνή, χωρίς να… φωνάζει όπως στην πρεμιέρα του talent show, η παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές που όμως… μειώθηκαν αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα.


Ενώ η πρεμιέρα του «
Greek Idol» είχε σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 34,9% στο γενικό σύνολο και 37,3% στο νεανικό κοινό, χθες έκανε αντίστοιχα 26,9% στο γενικό σύνολο και 28,2% στο νεανικό κοινό.


Στα συν του χθεσινού
live εκτός από τους πιο ήρεμους τόνους στην παρουσίαση της Κορομηλά πρέπει να προσθέσουμε και την εμφάνισή της αλλά και το μεγαλύτερο μέρος που δόθηκε στους διαγωνιζόμενους για να ακούσουμε και λίγο τη φωνή τους κι εκτός… τραγουδιού.


Επίσης, μεγαλύτερο μέρος δόθηκε και στην κριτική επιτροπή που με την παρουσία και του Πέτρου Κωστόπουλου (που πρώτοι σας γράψαμε στο
Newsit για τη… μονιμοποίησή του στην κριτική επιτροπή) απέκτησε λόγο ύπαρξης. Βέβαια, το επόμενο στάδιο που περιμένουμε από αυτούς είναι η πιο… δόκιμη κριτική ενώ ελπίζουμε να αποφευχθούν μαλώματα και στημένες κόντρες μεταξύ τους. Αν και κανείς από τους τέσσερις δεν φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει τέτοιες… παλαιικές συνταγές! 

Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίσουν να πέφτουν. Άλλωστε πολλές φορές σε talent shows οι… πνιγμένοι από τα μαλλιά της κριτικής επιτροπής πιάνονται…!


Στα μείον του δεύτερου
live ήταν οι εξεζητημένες ενδυματολογικές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. Μπορεί η Ρούλα να ντύθηκε καλύτερα αλλά ορισμένους διαγωνιζόμενους τους έντυσαν –όχι… μοδάτα, όπως ισχυρίζονται κάποιοι- αλλά με τόσο εξεζητημένα ρούχα που λες και δεν μπορούσαν να κερδίσουν τα αυτιά μας με τις ερμηνείες τους αλλά έπρεπε να… κλέψουν τα βλέμματά μας για να τους προσέξουμε!


Ωστόσο το βασικό μείον του χθεσινού
live ήταν η ανακοίνωση της αποχώρησης όπου η έμπειρη κατά τ’ άλλα Ρούλα Κορομηλά έπεφτε συνέχεια από το ένα λάθος στο άλλο! Στην αρχή, πρώτα απ’ όλους τους διαγωνιζόμενους φώναξε την Τάνια. Μόλις συνειδητοποίησε ότι… δεν έπρεπε να ανακοινώσει από την αρχή ότι η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη αποχωρούσε, την… γύρισε πίσω στη θέση της. Στην προσπάθειά της μάλιστα να καλύψει το λάθος της, έκανε κι ορισμένα… πήγαινε- έλα και σε άλλους διαγωνιζόμενους. Κι όταν μάλιστα έμειναν μόνο δύο διαγωνιζόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Ρούλα ανακοίνωσε λάθος όνομα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αμηχανία όταν ανακοίνωσε ότι τελικά αυτή που αποχωρεί ήταν η Τάνια.


Αν κι η Ρούλα προσπάθησε να καλύψει τα λάθη της, τελικά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του
Newsit, μετά το τέλος του «Greek Idol» δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ στελεχών του talent show επειδή κάποιοι είπαν πως η παρουσιάστρια πρέπει να ακολουθεί… πιστά τις κάρτες που της δίνουν. Άλλωστε οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι μαθημένοι και εφαρμόζουν τη λεγόμενη… γερμανική πειθαρχία, κάτι που σημαίνει ότι κανείς παρουσιαστής δεν πρέπει να… αυτοσχεδιάζει, όταν μάλιστα ο «αυθορμητισμός» του κινδυνεύει να τινάξει την παραγωγή στον αέρα! 

Μάλιστα, στελέχη του ALPHA ήταν εντελώς αντίθετοι που η Κορομηλά δεν έκανε καθόλου πρόβα τις προηγούμενες ημέρες στο πλατό αλλά αφέθηκε στην εμπειρία της που όπως όμως, αποδείχτηκε -μετά από τόσα χρόνια απουσίας της από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά και του ότι δεν έχει παρουσιάσει ποτέ παρόμοιο project– δεν ήταν αρκετή.  

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε