Κόσμος

Μείωση του ελλείμματος στο 7,3% ανακοίνωσε ο Σόκρατες

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες ανακοίνωσε στις Βρυξέλλες την πρόθεσή του να ενταθούν οι προσπάθειες σχετικά με το πρόγραμμα λιτότητας στη χώρα του.

Όπως είπε θα ανασταλούν ορισμένες δημόσιες επενδύσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η μείωση του δημόσιου ελλείμματος μέσα στο 2010. “Η κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει το έλλειμμα αυτό το έτος στο 7,3% του ΑΕΠ”βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον στόχο του 8,3% που είχε τεθεί στο πρόγραμμα σταθεροποίησης και ανάπτυξης,ανέφερε ο Σόκρατες στις δηλώσεις του προς τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης μετά το πέρας της συνόδου κορυφής στη βελγική πρωτεύουσα.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα