Το μοναδικό τέρμα για τους Νεοζηλανδούς σημείωσε ο Σμελτζ στο 22ο λεπτό, ενώ ο Ράντομιρ Άντιτς δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του ούτε με τις πολλές αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Σερβία βρίσκεται στον 4ο όμιλο μαζί με Γερμανία, Γκάνα και Αυστραλία, ενώ η Νέα Ζηλανδία στον 6ο θα αντιμετωπίσει την Ιταλία την Παραγουάη και την Σλοβακία.
Νέα Ζηλανδία (Ρίκι Χέρμπερτ): Πάστον, Νέλσεν, Ριντ, Λότσχεντ, Σμιθ, Κρίστι, Μπέρτος, Έλιοτ, Φάλον, Γουντ, Σμελτζ.
Σερβία (Ράντομιρ Άντιτς): Στοίκοβιτς (45′ Τζούρισιτς), Βίντιτς, Ρουκάβινα, Σούμποτιτς, Ομπράντοβιτς (21′ Κολάροφ), Μιλίγιας (45′ Κατσάρ), Νίνκοβιτς (45′ Πέτροβιτς), Κουζμάνοβιτς (59′ Μρντια), Τόσιτς, Ζίγκιτς, Πάντελιτς (67′ Λάζοβιτς).