Τρίτη, 3 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία και πιθανόν στην Ηπειρο και τη δυτική Στέρεα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. 

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και καταιγίδες, στη Μακεδονία πρόσκαιρα κατα τόπους ισχυρές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται απο το απόγευμα. οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς. 

Για τα νησιά του Ιονίου, την ηπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες που πιθανόν κατά τόπους στα ηπειρωτικά να είναι ισχυρές. Νωρίς το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη δυτική Πελοπόννησο υπάρχει πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς κελσιου και στην Ηπειρο τους 25. 

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και στα ορεινά της Θεσσαλίας και της στέρεας υπάρχει πιθανότητα καταγίδας μικρής διάρκειας.Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς. 
   

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στις Κυκλάδες θα φτάσει τους 33 βαθμούς και στην Κρήτη τους 36.     

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται στα βόρεια πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανόν βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά καλός αλλα το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς.
    
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις που κατα διαστήματα θα πυκνώνουν και θα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες που θα είναι πρόσκαιρα έντονες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι ανεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσιου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε