Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Survivor Σπαλιάρας: “Σίγουρα υπήρχαν κλίκες!” [vid]

Survivor Σπαλιάρας: “Σίγουρα υπήρχαν κλίκες!” [vid]

Μετά την αποχώρηση του από το Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε δηλώσεις και μίλησε για τα πάντα. Τι είπε για Ντάνο και Χρανιώτη αλλά και για τη λεγόμενη “κλίκα”.

Ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας, ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην Ελλάδα, ενώ Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Ντάνος, Μάριος είναι έτοιμοι για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Οι δηλώσεις του Σπαλιάρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και να μπω στην τετράδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι ο τελευταίος από την ομάδα μου που παρέμεινε. Φυσικά πάντα υπάρχει το παραπάνω. Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν του ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Φανερά ταλαιπωρημένος και κουρασμένος από το ταξίδι αλλά και αποφασισμένος να μιλήσει για όλους και για όλα, ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε δηλώσεις στις κάμερες και τους ρεπόρτερ που τον περίμεναν κατά την άφιξη των παικτών στο αεροδρόμιο.

Πώς ένιωσε που τον είχαν διώξει οι Διάσημοι από την ομάδα τους

Καθόλου, μου βγήκε σε καλό. Πέρασα πολύ καλύτερα, έκανα μια πολύ μεγάλη διαδρομή, οπότε όλα καλά. Είμαστε κάποια παιδιά με έντονο χαρακτήρα και οι συνθήκες ήταν δύσκολες, οπότε πολλές φορές οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές.

Τι του έλειψε περισσότερο;

Μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου και το φαγητό. Μίλησα με τη μητέρα μου μόλις τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλη αυτή την αγάπη, το κατάλαβα από τις ψηφοφορίες, να είναι όλοι καλά.

Ποιους θεωρεί φίλους του;

Πιο πολύ φίλος είμαι με τον Ντάνο και με τον Γιώργο Χρανιώτη.

Τι είπε για την κλίκα

“Βλέπαμε ότι υπήρχαν κάποιες “κλίκες” και εσύ και ο Ντάνος ήσασταν στο περιθώριο”, είπε η ρεπόρτερ στον Σπαλιάρα με το γνωστό μοντέλο να της απαντά: “Γίνονται αυτά, δεν είναι ώρα όμως τώρα να πούμε για αυτά”. Η ρεπόρτερ όμως επέμενε: “Υπήρχαν όμως!”, και ο Σπαλιάρας απάντησε: “Σίγουρα!”.

Αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο του Survivor και τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον τελικό νικητή την Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα περάσει στον ημιτελικό

Survivor Βαλαβάνη: Τσαντίστηκε στις ερωτήσεις για Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έκλαψε ο Αγγελόπουλος! Κατάθεση ψυχής στο φινάλε! [vid]

Survivor: Απόλυτη ανατροπή! Η αποχώρηση του Σπαλιάρα, η μούντζα του μισθοφόρου και τα δάκρυα του Ντάνου [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε