Τεχνολογία

Tο πρόστιμο 2,42 δισ. ευρώ της Ε.Ε. προκάλεσε προβλήματα στα κέρδη της Google!

Το 2ο οικονομικό τρίμηνο της Google θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο αν η εταιρία δεν είχε “φάει” πρόστιμο 2,42 δισ. ευρώ από την Ε.Ε.

Η Google ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2ο οικονομικό της τρίμηνο και όπως φαίνεται 
το πρόστιμο των 2,42 δισ. ευρώ που της επέβαλε η Ε.Ε. ήταν η βασική αιτία της μειωμένης κερδοφορίας της Alphabet. 
 
Μπορεί η εταιρία να ανακοίνωσε έσοδά 26 δισ. δολάρια τα οποία είναι αυξημένα κατά 21% σε σχέση με το αντίστοιχο οικονομικό τρίμηνο του 2016 όμως είναι κατά 40% λιγότερα από αυτά που θα κατέγραφε αν δεν είχε επιβληθεί το πρόστιμο. 
 
Μην ξεχνάμε ότι το πρόστιμο που ανακοίνωσε η Ε.Ε. για την χειραγώγηση των αποτελεσμάτων της μηχανής  αναζήτησης της Google με σκοπό την προώθηση δικών της υπηρεσιών, είναι το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ευρώπη και ήδη η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Όταν το διαδίκτυο παύει να είναι ασφαλές: Πως να γυρίσετε το χρόνο πίσω στην περίπτωση επίθεσης ransomware
Το ransomware έχει την ικανότητά του να κρυπτογραφεί δεδομένα και να αποκλείει την πρόσβαση των χρηστών σε εταιρικούς υπολογιστές, διακόπτοντας κρίσιμες εταιρικές διαδικασίες
Tired white man programmer or IT specialist software developer works on debugging code warning Error System failure when the code contains a violation of the programming language's rules solving during code validation