Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.gr.
Γιατί πρέπει να ΜΗΝ βράζετε δεύτερη φορά το ήδη βρασμένο νερό!
Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να βάλουμε λίγο νερό να βράσει για να φτιάξουμε κάτι (τσάι, μακαρόνια κλπ) και αφότου είναι έτοιμο να το ξεχάσουμε και να κρυώσει το νερό χωρίς να το χρησιμοποιήσουμε. Αμέσως, μπορεί να σκεφτούμε ότι μπορούμε απλά να ξαναβράσουμε το νερό. Αυτό όμως είναι λάθος.
Σε ποιες ασθένειες και εξετάσεις περιορίζονται οι «κόφτες» – Νέα υπουργική απόφαση για τις συνταγογραφήσεις
Aλτσχάιμερ: Έλληνας ερευνητής ανέπτυξε νέο φάρμακο πολλά υποσχόμενο στη θεραπεία της νόσου
ΕΟΠΥΥ: Νέοι τρόποι ελέγχου του ιδιωτικού τομέα για τη μείωση των υπερχρεώσεων στις κλινικές
Φωτογήρανση: Τι προκαλεί και πώς να αναστρέψετε τις βλάβες
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις