Ελλάδα

Ντου του Ρουβίκωνα στην ΕΥΔΑΠ [vid]

Ντου στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας (26.06.2017) μέλη του Ρουβίκωνα, ζητώντας από τα στελέχη της να σταματήσουν τις διακοπές υδροδοτήσεων.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν κατανομάζουν συγκεκριμένα στελέχη και προειδοποιούν για νέες επιθέσεις, ενώ κάνουν λόγο για περιπτώσεις ανέργων που έμειναν χωρίς νερό, επειδή τους το έκοψαν. Από την ΕΥΔΑΠ δεν ζητήθηκε παρέμβαση της αστυνομίας και έτσι το περιστατικό έληξε.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα ανέβασαν το βίντεο από την έφοδο τους στο Youtube. 

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τα Τέμπη: «Λέτε να σκοτώθηκαν άνθρωποι;» - Δραματικές συνομιλίες της σταθμάρχη Ν. Πόρων με τον προϊστάμενο κυκλοφορίας ΟΣΕ
«Κύριε Δημήτρη, θα χάσω τη δουλειά μου;» ακούγεται να λέει η σταθμάρχης, με τον πρ. κυκλοφορίας να της απαντάει ότι «αυτό είναι το λιγότερο»
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη