Αθλητικά

ΝΒΑ: MVP της χρονιάς ο Ράσελ Ουέστμπρουκ

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε σήμερα τα ξημερώματα τους κορυφαίους της κανονικής περιόδου της σεζόν 2016-17.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ψηφίστηκε ως Πολυτιμότερος Παίκτης κερδίζοντας στην σχετική ψηφοφορία τους Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς και Καουάι Λέοναρντ των Σαν Αντόνιο Σπέρς.

 

Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε τον τίτλο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη της σεζόν αφήνοντας πίσω στην σχετική ψηφοφορία τους Νίκολα Γιόκιτς (Ντένβερ Νάγκετς) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Εκτός του Greek Freak ακόμα ένας παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς κέρδισε ένα βραβείο. Ο λόγος για τον Μάλκομ Μπρόγκντον που ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης της χρονιάς. Δεύτερος και τρίτος στην σχετική ψηφοφορία αναδείχθηκαν, αντίστοιχα, οι παίκτες των Φιλαδέλφια Σιξερς, Ντάριο Σάριτς και Τζόελ Εμπίιντ.

 

Το βραβείο του Προπονητή της Χρονιάς κέρδισε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι των Χιούστον Ρόκετς. Δεύτερος ήταν Ο Γκρεγκ Πόποβιτς (Σαν Αντόνιο Σπερς) και τρίτος ο Έρικ Σποελστρα (Μαϊάμι Χιτ).

 

Ο Ερικ Γκορντον των Χιούστον Ρόκετς ψηφίστηκε ως ο Καλύτερος Έκτος Παίκτης, κερδίζοντας την κούρσα από τους Άντρε Ιγκουαντάλα (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) και Λου Γουίλιαμς (Χιούστον Ρόκετς).

 

Το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς πήρε ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με δεύτερο τον Καουάι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο Σπέρς) και τρίτο τον Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ