Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Βασίλισσα του Μπαχρέιν: Στην Πάρο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό της! [pics]

Βασίλισσα του Μπαχρέιν
Φωτογραφία από: parianostypos.gr

Στην Πάρο απολαμβάνει τις πολυτελείς διακοπές της η βασίλισσα του Μπαχρέιν, Sabika bint Ibrahim Al Khalifa! “Ζαλίζει” η θαλαμηγός της!

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, η λαμπερή και υπερπολυτελής θαλαμηγός της στην οποία επέβαινε η Βασίλισσα του Μπαχρέιν έριξε άγκυρα στον κόλπο της Παροικίας το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου κόβοντας την ανάσα με το εντυπωσιακό μέγεθός της και τις πλούσιες ανέσεις της!

Το επιβλητικό πλωτό παλάτι της γαλαζοαίματης, η οποία συνοδεύεται και από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παραμείνει στην Πάρο για δύο ημέρες. Η βασίλισσα και η πολυμελής υψηλή παρέα της που κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά διατήρησαν μια διακριτική παρουσία όπου κι αν έκαναν την εμφάνισή τους.

Η Βασίλισσα του Μπαχρέιν συνηθίζει να κάνει τις βόλτες και τα μπάνια της και να γευματίζει δοκιμάζοντας ελληνικές παραδοσιακές σπεσιαλιτέ, τις περισσότερες φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Τα μέτρα ασφαλείας της συνοδείας της είναι φυσικά δρακόντεια χωρίς όμως να προκαλούν, καθώς η Βασίλισσα του Μπαχρέιν φαίνεται ότι επιθυμεί να απολαύσει τις χαλαρωτικές διακοπές της χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Δείτε τις φωτογραφίες της πολυτελούς θαλαμηγού

Βασίλισσα του Μπαχρέιν

Πηγή: parianostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις