Χωρίς κατηγορία

Europa League –ΑΕΚ: “Εκτόξευση” στα έσοδα

Η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους του Europa League και μαζί παίρνει -με το… καλημέρα- ένα σημαντικό ποσό.

Η πρόκριση της ΑΕΚ –μετά από 6 χρόνια- σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, συνοδεύεται από ένα σημαντικό και… ενισχυμένο ποσό. Η είσοδος των “κιτρινόμαυρων” στους ομίλους της διοργάνωσης τους δίνει το ποσό των 2.6 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η Ένωση δεν θα μοιραστεί με καμία άλλη ελληνική ομάδα το market pool του Europa League, αφού Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος αποκλείστηκαν. Έτσι, θα μπουν στα ταμεία της περίπου 4.5 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το ποσό, η ΑΕΚ προσθέτει και 400.000 ευρώ από τη συμμετοχή στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Συνολικά, οι “κιτρινόμαυροι” παίρνουν… αυτομάτως 7.5 εκατ ευρώ.

Να αναφέρουμε πως κάθε νίκη στον όμιλο δίνει 360.000 ευρώ, ενώ η ισοπαλία 120.000. Επίσης, η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο θα βάλει στα ταμεία 600.000 ευρώ και ο δεύτερος 300.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την 35χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου στην Αρκαδία - «Τον χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να πεθάνει»
Ο εισαγγελέας πρότεινε να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός του εγκλήματος η 35χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους σε αντίθεσή με τον σύζυγό της που είχε κριθεί προφυλακιστέος
O 64χρονος Νίκος Μαστραντώνης που έχασε τη ζωή του στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας 6