Πολιτική

ΔΕΘ 2017: Συνάντηση παραγωγικών φορέων με Τσίπρα – Έξω”καρφιά”, μέσα χαμόγελα [pics]

Στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός έχει συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, εν όψει της ΔΕΘ 2017, που θα διεξαχθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Οι πρώτες εικόνες μέσα από τη συνάντηση δείχνουν τη θερμή υποδοχή που επεφύλασσαν στον Πρωθυπουργό. Χειραψίες, χαμόγελα… και κάποιοι φαίνεται πως ξέχασαν (;) μέσα σε λίγα λεπτά τα… παράπονα που έχουν από τον Αλέξη Τσίπρα.

thes thes thes

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Ζορπίδης, πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης δήλωσε κατά την άφιξή του: «Αυτό που θέλουμε από τον κ. Τσίπρα είναι να υλοποιήσει αυτά τα οποία θα πει στην έκθεση. Γιατί πολλά από αυτά που είπαν πέρυσι δεν υλοποιήθηκαν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπώ εγώ έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης του οικονομικού επιμελητηρίου Κεντρικής  Μακεδονίας κ. Αντωνάκης, τόνισε ότι θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την προστασία του κλάδου, να μην φεύγουν οι νέοι οικονομολόγοι στο εξωτερικό, καθώς και να προστατεύονται οι ελεγκτές που κάνουν κάθε μέρα την δουλειά τους έξω στον δρόμο.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα, o πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Πηγή: Thessnews.gr

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής