Κόσμος

Γερμανία: Σχεδίαζαν να σκοτώσουν αριστερούς πολιτικούς!

Αστυνομικοί στη Γερμανία πραγματοποίησαν έρευνες σήμερα στα σπίτια και τους χώρους εργασίας ενός αστυνομικού και ενός άλλου προσώπου.

Οι άνδρες που διαμένουν στη Γερμανία, φέρονται ότι σχεδίαζαν να απαγάγουν και να σκοτώσουν αριστερούς πολιτικούς με αφορμή τις απόψεις τους για το μεταναστευτικό.

Οι ύποπτοι, οι οποίοι φοβούνταν ότι η προσφυγική πολιτική της Γερμανίας θα φτωχύνει τη χώρα, είχαν αρχίσει να συγκεντρώνουν τρόφιμα και πυρομαχικά και σχεδίαζαν επιθέσεις, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδιακή εισαγγελία. Έβλεπαν αυτή την κρίση ως μια ευκαιρία “για να αιχμαλωτίσουν πολιτικούς της αριστεράς και να τους σκοτώσουν με τα όπλα τους”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Οι ύποπτοι είχαν συντάξει και έναν κατάλογο με τα ονόματα των στόχων τους και σχεδίαζαν “σοβαρές βιαιότητες απειλητικές για το κράτος” τονίζει η εισαγγελία.

“Βράζει” η Γερμανία

Ένας εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας είπε πάντως ότι δεν έχει συλληφθεί κανείς και δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ακόμη. Στον ιστότοπο της εφημερίδας Bild αναρτήθηκαν φωτογραφίες στις οποίες διακρίνονται αστυνομικοί, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, την ώρα που διεξάγουν τις έρευνες.

Ο ύποπτος αστυνομικός εργαζόταν στην πόλη Λούντβιχσλουστ, περίπου 150 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Βερολίνου, στη Γερμανία. Το υπουργείο Εσωτερικών του Μεκλεμβούργου-Δυτικής Πομερανίας ανακοίνωσε ότι του έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αφροαμερικανός πατέρας στη Νέα Υόρκη κατέθεσε μήνυση για τη μασκότ «Σπαρτιάτη» σχολικής ομάδας
«Ένα από τα πρώτα πράγματα που διάβασα ήταν ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες είχαν σκλάβους τους αυτόχθονες που κατέκτησαν -και όχι απλώς σκλάβωναν αλλά το έκαναν με βία», είπε ο πατέρας
Μασκότ Σπαρτιάτης στρατιώτης
Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 15χρονου μαθητή στις ΗΠΑ
Η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η 30χρονη καθηγήτρια που συνελήφθη
Υπάλληλος καθαριότητας στη Βραζιλία βρήκε νεογέννητο κοριτσάκι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών - Βίντεο με τη συγκινητική στιγμή
«Θα κάνω αίτηση να την υιοθετήσω», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο άνδρας που βρήκε το νεογέννητο - «Χρειάζεται κάποιον να της δώσει αγάπη, λίγη στοργή»
Μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Βραζιλία
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον