Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΑΕΚ – Υποδοχή Αραούχο: ΠΑΝΙΚΟΣ! Κιτρινόμαυρη… τρέλα στο αεροδρόμιο [pics, vids]

ΑΕΚ – Υποδοχή Αραούχο: ΠΑΝΙΚΟΣ! Κιτρινόμαυρη… τρέλα στο αεροδρόμιο [pics, vids]

Δεν τον άφηναν να φύγει. Περικυκλώθηκε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Σέρχιο Αραούχο -μετά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος”- από τους περίπου 1000 οπαδούς της ΑΕΚ. Λατρεία για τον Αργεντινό που έγινε σύνθημα στα χείλη των Ενωσιτών. Φίλος των “κιτρινόμαυρων” ανέβηκε στην οροφή του αμαξιού και… έδωσε το σύνθημα.

“Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι λες και είμαι στο σπίτι μου και δεν έχω κάτι άλλο να πω. Θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα και να νιώσω ξανά ευτυχισμένος εδώ” είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντινός, που αποθεώθηκε από τους περίπου 1000 φίλους της ΑΕΚ που πήγαν στο “Ελ. Βενιζέλος” για να τον υποδεχθούν.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν τη… νύχτα μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομα του Σέρχιο Αραούχο.

Χαρακτηριστικό του κλίματος που υπήρξε στο “Ελ. Βενιζέλος” ήταν πως το αυτοκίνητο που τον παρέλαβε περικυκλώθηκε από τους φίλους της Ένωσης και για κάποια λεπτά δεν μπόρεσε να κινηθεί. Μάλιστα, ένας “τρελός” οπαδός ανέβηκε στην οροφή του και έδωσε το σύνθημα στους οπαδούς της ΑΕΚ για να φωνάξουν όλοι μαζί “Αραούχο, Αραούχο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις