Κυριακή, 1 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Κρατηθείτε! Η Παρί ενεργοποίησε τη… βόμβα Εμπαπέ

Εμπαπέ

“Τρέλανε” τον ποδοσφαιρικό πλανήτη! Η Παρί έκανε επίδειξη δύναμης με τις καλοκαιρινές της μετεγγραφές και μετά τον Νεϊμάρ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Εμπαπέ.

Μετεγγραφές για να κατακτήσει το Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν “διέλυσε” το μετεγγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι και μετά τον Νεϊμάρ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Εμπαπέ, την τελευταία ημέρα.

Οι “πρωτευουσιάνοι” ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, με τη μορφή του δανεισμού από την Μονακό μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Η συμφωνία περιλαμβάνει την οψιόν αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι για 4 χρόνια και συγκεκριμένα έως τις 30/06/2022.

https://twitter.com/PSG_English/status/903309960007880704

“Είναι τεράστια η χαρά μου που υπέγραψα στην Παρί”, τόνισε ο νεαρός άσος μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του και συνέχισε: “Για κάθε μικρό σε ηλικία παίκτη από το Παρίσι, είναι συνήθως ένα όνειρο να φορέσει την φανέλα της ομάδας και να αισθανθεί την μοναδική ατμόσφαιρα του “Παρκ ντε Πρενς”.

Πραγματικά ήθελα να γίνω μέλος αυτού του project, που είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα που υπάρχουν στην Ευρώπη. Με τους νέους μου συμπαίκτες σκοπεύω να συνεχίσω να βελτιώνομαι ποδοσφαιρικά σε συνδυασμό με το να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει.”

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, τόνισε: “Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζω τον Κιλιάν Εμπαπέ στην οικογένεια της ομάδας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις