Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα “γκέλα” πριν τον ΑΠΟΕΛ [vid]

Ρεάλ Μαδρίτης
Reuters

Δεύτερη συνεχόμενη “γκέλα” για τη Ρεάλ Μαδρίτης Μέσα στο “Μπερναμπέου”. Οι “μερένγγες” δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τη Λεβάντε (1-1), λίγες ημέρες πριν υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ για την πρεμιέρα του Champions League.

Νέα απώλεια βαθμών για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μία αγωνιστική μετά το 2-2 με τη Βαλένθια και λίγες μέρες πριν υποδεχθούν τον ΑΠΟΕΛ, οι “μερένγγες” δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε τη μαχητική Λεβάντε μέσα στο “Μπερναμπέου”, μένοντας στο 1-1.

Η ομάδα του Ζιντάν βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Μια δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ και μια αδράνεια της άμυνας της Ρεάλ έδωσε στον Ιβ την ευκαιρία να κάνει το 0-1 από κοντά (12′).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στην πρώτη τους καλή στιγμή (35′), με τον Βάσκες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 Λίγο πριν το ημίχρονο, η “βασίλισσα” “άγγιξε” το 2-1, αλλά ο Μπέιλ (αντικατέστησε τον Μπενζεμά, που τραυματίστηκε) δεν κατάφερε να νικήσει τον Φερνάντες σε τετ α τετ στο 44′.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο του αγώνα στην επανάληψη, αλλά ο Μπέιλ “σπατάλησε” καλές ευκαιρίες. Τρία λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ο Ουαλός έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ με κεφαλιά.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μένει με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μαρσέλο -με κόκκινη κάρτα- για χτύπημα σε αντίπαλο και με τον Κρος να “σημαδεύει” το δοκάρι της Λεβάντε στο 90+3′.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις