Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με πτώση άντρα από ταράτσα σπιτιού – Οι πρώτες μαρτυρίες!

Θεσσαλονίκη Πτώση Ταράτσα

Η πτώση στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού, προκάλεσε πανικό σε γειτονιά του Φίλυρου Θεσσαλονίκης. Τις συνθήκες…

κάτω από τις οποίες ένας 45χρονος έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα, ερευνούν οι Αρχές. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι είχε ανέβει στην ταράτσα, για να πραγματοποιήσει εργασίες στην καμινάδα και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί βρέθηκε στο κενό.

Μετά την πτώση, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται. Οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του και θεωρούν τις επόμενες ώρες καθοριστικές.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και συγγενείς του 45χρονου, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια του σοβαρότατου ατυχήματος.

Βρέθηκε ζωντανός ο Χρήστος Γκέντσος

Η περιπέτεια του Χρήστου Γκέντσου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Γκέντσος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 84χρονος χάθηκε την 13/09/2017, όταν διέφυγε της προσοχής των οικείων του, στη Θεσσαλονίκη.
Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 13/09/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγες ώρες μετά την κοινοποίηση του Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή του. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος σε πάρκο, στην περιοχή της Τούμπας, από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT. O κ. Χρήστος είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις