Κόσμος

Βρετανική αστυνομία: “Μόνος του “χτύπησε” ο 18χρονος”

Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε σήμερα ότι συνεχίζει τις έρευνες για τον πιθανό εντοπισμό και άλλων υπόπτων, μετά τη σύλληψη ενός 18χρονου άνδρα σε σχέση με τη βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου, όπου τραυματίστηκαν 30 άνθρωποι.

«Στην παρούσα φάση, συνεχίζουμε τις έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουμε εάν μονάχα ένα πρόσωπο ευθύνεται για την επίθεση» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Νιλ Μπάσου, αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής μονάδας της αστυνομίας.

«Προτεραιότητές μας είναι… να αναγνωρίσουμε και να εντοπίσουμε και άλλους πιθανούς υπόπτους» τόνισε ο αξιωματικός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie