Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Λαμία – ΑΕΚ: Διαφωνία των προπονητών για τη διαιτησία

Λαμία – ΑΕΚ: Διαφωνία των προπονητών για τη διαιτησία

Διαφορετική άποψη είχαν οι δύο προπονητές για τη διαιτησία της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε για τη φάση του πέναλτι που έκρινε το Λαμία – ΑΕΚ: «Αυτό που είπα με τον Λιβάγια, ήταν για πόσο καλά δούλεψε. Φαίνεται πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι. Πιστεύω δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος.

Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι και δεν το έδωσε. Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες, κυρίως όσοι δεν έχουν δει, πόσο σκληρά δούλεψε η ΑΕΚ».

Νωρίτερα είχε πει στη ΝΟVA για το παιχνίδι:
«Όλα έπαιξαν το ρόλο τους, κυρίως η κούραση. Ήταν δύσκολο μετά από μια μεγάλη νίκη να υπάρχει και η σωστή αντίδραση. Η αμυντική λειτουργία της Λαμίας ήταν πολύ δύσκολη για να φτιάξουμε ευκαιρίες, για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτή τη νίκη που αξίζαμε. Δουλέψαμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Υπήρξε μια ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις και απέναντι μία που έπαιξε πολύ καλά άμυνα», είπε αρχικά.

Για τις βοήθειες που πήρε η ΑΕΚ από τον πάγκο: «Το σημαντικό είναι αυτοί που καλούνται να παίξουνε να μπορούν και να προσφέρουν. Αν συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλά, θα παίζουμε περισσότερα παιχνίδια παντού».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό αλλά θα ζητήσω συγγνώμη. Προέχει το παιχνίδι Κυπέλλου και μετά αυτό με τον Ολυμπιακού. Βήμα βήμα, αν θέλουμε να κερδίσουμε από τώρα τον Ολυμπιακό θα κάνουμε μεγάλο λάθος, πρώτα το ματς με την Λαμία. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο και περίπλοκο άθλημα».

«Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι»

Αντιθέτως, ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και έχασε λόγω διαιτητή: «Θεωρώ ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΛ, δικαιούμασταν τη νίκη, δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι και είναι κρίμα, γιατί, ενώ όπως είπα ήμασταν καλύτεροι, δεν πήραμε τη νίκη λόγω του διαιτητή.

Θέλω να πω ότι η θέση μας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η ομάδα βελτιώνεται και θα βελτιωθεί και άλλο στη συνέχεια, κοιτάμε τη συνέχεια, παιχνίδι με παιχνίδι και στόχος μας είναι να ανεβαίνουμε και άλλο αγωνιστικά».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις