Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Αλώνιζαν «UFO» στον ουρανό – Πανικός στη Γιούτα [vid]

UFO

Τα παράξενα φώτα στον ουρανό προκάλεσαν πανικό στους κατοίκους της Γιούτα το Σαββατοκύριακο. Δεν άργησαν φυσικά οι εικασίες για UFO.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν ότι οι λευκές λάμψεις στον νυχτερινό ουρανό ήταν από UFO. Κινούνταν με την ίδια ταχύτητα και άλλαξαν όλα μαζί κατεύθυνση.

“Είδαμε τα περίεργα φώτα ενώ οδηγούσαμε”, ανέφερε ο κινηματογραφιστής Tommae Billings. Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου της Γιούτα δήλωσε στο Fox 13 πως μια ομάδα αλεξιπτωτιστών του αμερικανικού ναυτικού έπεσε στο γήπεδο περίπου την ίδια ώρα που παρατηρήθηκαν τα φώτα στον ουρανό.

Πανικός από τα “UFO”

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οι επιβάτες αυτοκινήτου είναι συγκλονισμένοι με αυτό που βλέπουν στον ουρανό. Ένας λέει ότι συνεχίζουν να αλλάζουν, με άλλον να αναρωτιτέται τι είναι αυτό.

Σε άλλο βίντεο στο Twitter φαίνεται πως τα φώτα κινούνται στον ουρανό. Λίγο αργότερα ο Gerardo Rios που τράβηξε το βίντεο ενημερώθηκε για τους αλεξιπτωτιστές που έπεσαν στο γήπεδο. “Ήταν πραγματικά τρομακτικό που δεν ήξερα τι είναι. Σταμάτησα να τραβάω βίντεο και γύρισα σπίτι”.

“Ζω στο North Odgen και είδα τα 3 φώτα να αλλάζουν σχηματισμό. Και τα έχω δει πάνω από μια φορά”, σημείωσε ο χρήστης Mike.

Πηγή: Mirror

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις