Τεχνολογία

Η Samsung ετοιμάζει νέο Galaxy με οθόνη που διπλώνει;

Μετά την Bezel-less οθόνη η Samsung κάνει έρευνες για την ανάπτυξη ενός smartphone με οθόνη που διπλώνει.

Η Samsung πήρε από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Κορέας, πιστοποίηση για μία συσκευή με ίδια κωδική ονομασία (SM-G888N0) που στο παρελθόν αφορούσε το foldable smartphone της εταιρίας.

Φυσικά η ύπαρξη μιας τέτοιας πιστοποίησης δεν σημαίνει ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει μία τέτοια συσκευή άμεσα αφού η εταιρία εξετάζει ένα τέτοιο σενάριο, με ένα smarphone με οθόνη που διπλώνει από τότε που είχε παρουσιάσει η τεχνολογία εύκαμπτων OLED οθονών δηλαδή περίπου από το 2012 που τελικά λόγω προβλημάτων κυρίως οικονομικών δεν κατάφερε να αναπτύξει.

Η οικονομική ανάκαμψη και η αποδοχή των Galaxy S8 και Note 8 αφήνουν στην Samsung περιθώρια να ασχοληθεί πλέον με αυτό το project κι έτσι δικαιολογημένα ο επικεφαλής του τμήματος φορητών συσκευών της Samsung, DJ Koh, κατά την παρουσίαση του Galaxy Note 8 δήλωσε ότι ένα smartphone με οθόνη που διπλώνει θα πρέπει να αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το μόνο που μένει να δούμε  είναι τελικά πως η Samsung θα προχωρήσει με αυτή την τεχνολογία και ποιες θα είναι οι συσκευές που θα τη χρησιμοποιούν στο μέλλον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα