Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Champions League: Απίστευτο! Ζήτησε αλλαγή επειδή δεν άντεχε τη φασαρία στο γήπεδο [vid]

Champions League: Απίστευτο! Ζήτησε αλλαγή επειδή δεν άντεχε τη φασαρία στο γήπεδο [vid]
ΦΩΤΟ reuters

Η Μπεσίκτας επικράτησε της Λειψία με 2-0 στην Πόλη κι έκανε το 2/2 στο Champions League. Οι Τούρκοι κατάφεραν να “λυγίσουν” τους Γερμανούς, παίζοντας με παίκτη παραπάνω. Αυτός ήταν ο κόσμος τους, ο οποίος προκάλεσε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους.

Η Μπεσίκτας “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τη Λειψία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να μείνει αξέχαστο στους παίκτες της γερμανικής ομάδας κι ειδικότερα στον Τίμο Βέρνερ. Ο λόγος;

Η εκκωφαντική φασαρία στο γήπεδο ανάγκασε τον παίκτη της Λειψίας πρώτα να ζητήσει ωτασπίδες και μετά αλλαγή από τον προπονητή του!  Ο Βέρνερ δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι λόγω της φασαρίας που έκαναν οι φίλοι των γηπεδούχων κι αντικαταστάθηκε από τον Ραλφ Χάζενχατλ στο 32’.

“Είναι αδύνατον να προετοιμάσεις την ομάδα για τέτοια ατμόσφαιρα. Υπήρχε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την έναρξη του ματς και αυτό μας επηρέασε. Η ομάδα δεν ήταν καλή στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά ήταν ένα μάθημα για εμάς. Μπορώ να δω σε ποιους μπορώ να υπολογίζω”, δήλωσε ο προπονητής της Λειψία μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις