Τρίτη, 30 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Τζεντίλε: “Κι εγώ θα με έδιωχνα”

Παναθηναϊκός – Τζεντίλε: “Κι εγώ θα με έδιωχνα”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έμεινε για λίγους μήνες στον Παναθηναϊκό, μιας και δεν κατάφερε ποτέ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Ο Ιταλός άσος όχι μόνο δεν κρατά καμία κακία στο “τριφύλλι”, αλλά παραδέχθηκε ότι κι αυτός στη θέση του Τσάβι Πασκουάλ θα τον έδιωχνε.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε μίλησε στην Gazzetta Dello Sport και παραδέχθηκε ότι η εικόνα του ήταν κάτω του μετρίου στον Παναθηναϊκό.

“Ήταν μια δύσκολη εμπειρία, αλλά δεν έχω άσχημα συναισθήματα. Ξέρω ότι έπαιξα πολύ χειρότερα από αυτό που περίμεναν κι επομένως καταλαβαίνω απόλυτα την επιλογή του Πασκουάλ. Το δηλώνω: αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα το ίδιο μαζί μου. Εκείνη τη στιγμή, δεν μπορούσα να παίζω σε αυτό το επίπεδο», τόνισε ο άσος της Μπολόνια.

Για τη μετεγγραφή του στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, πρόσθεσε: «Ειλικρινά, όταν έφυγα από την Αθήνα δεν ήθελα να παίξω σε άλλη ομάδα. Δεν είχα ενέργεια. Ωστόσο, ο Πιανιτζάνι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι υπάρχει χώρος για μένα. Τον εμπιστεύτηκα, αλλά τελικά δεν πάνε όλα όπως επιθυμούμε».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις