Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος! “Παίξαμε πολύ καλά”

Ολυμπιακός: Ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος! “Παίξαμε πολύ καλά”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γαλατασαράι με 69-58 κι ολοκλήρωσε με νίκη τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του. Ικανοποημένος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την εικόνα της ομάδας του, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τους Σπανούλη και Παπανικολάου.

Την ικανοποίηση του για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γαλατασαράι εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός εστίασε στην καλή άμυνα της ομάδας του.

“Είχαμε ένα ακόμη καλό τεστ απέναντι σε μια αρκετή σκληρή ομάδα. Μετά το πρώτο ημίχρονο βρήκαμε καλύτερο ρυθμό επιθετικά, κυρίως από την άμυνά μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε τη διαφορά, αλλά πιστεύω πως και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή άμυνα και σταθερή, γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία όμως δεν μπήκαν. Αν είχαν μπει τουλάχιστον 7-8 τελείως ελεύθερα σουτ θα ήταν εντελώς διαφορετική και η εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, χωρίς αυτό να μειώνει την προσπάθειά μας στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν ακόμη καλύτερη, με καλύτερες συνεργασίες στην άμυνα, καλύτερες επιλογές στην επίθεση και καλύτερο διάβασμα στο παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά για το σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε”, δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Τολιόπουλος: “Θέλαμε να αντιδράσουμε”

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος τόνισε: “Μετά το κακό παιχνίδι μας με την Μπεσίκτας σε επίθεση και άμυνα θέλαμε να αντιδράσουμε. Πιστεύω πως τα καταφέραμε σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση, άσχετα αν στο πρώτο ημίχρονο δεν μας μπήκαν τα ελεύθερα σουτ και ήμασταν πίσω. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε πολύ καλύτερα στην επίθεση και δεχτήκαμε μόνο 25 πόντους στην άμυνα”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις