Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Δολοφονία δημοσιογράφου: Ο εφευρέτης τη μαχαίρωσε στο σώμα και τα γεννητικά όργανα

δολοφονία

Η νεκροψία έδειξε ότι η Σουηδή δημοσιογράφος Kim Wall είχε μαχαιρωθεί από τον εφευρέτη Peter Madsen 15 φορές στον σκελετό και τα γεννητικά όργανα.

Ο Δανός εφευρέτης κατηγορείται για τη δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου Kim Wall στο υποβρύχιό του. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν βίντεο από βασανιστήρια και δολοφονίες γυναικών, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο την Τρίτη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφίες γυναικών που έχουν στραγγαλιστεί και αποκεφαλιστεί στον υπολογιστή του. Θεωρούν ότι είναι πραγματικές. Αυτό προκύπτει μαζί με τα νέα στοιχεία από τη νεκροψία που έδειξε ότι η δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε 15 φορές στο σώμα και τα γεννητικά της όργανα γύρω ή λίγο μετά τον θάνατό της.

Το DNA μιλά μετά τη δολοφονία

Μετά από τεστ DNA σε δείγμα από τα νύχια, το πρόσωπο και τον λαιμό του Madsen φανερώνουν σαφή αντιστοιχία με το γεννητικό υλικό της Wall. Η ακριβής αιτία θανάτου της ωστόσο παραμένει άγνωστη. “Οι υποψίες μας δεν έχουν αλλάξει, έχουν ένισχυθεί από τις 5 Σεπτεμβρίου”, δήλωσε ο εισαγγελέας Jakob Buch-Jepsen στο δικαστήριο της Κοπεγχάγης.

Ο Madsen αρνείται ότι δολοφόνησε τη Wall και ακρωτηρίασε το πτώμα της. Υποστήριξε πως ο υπολογιστής που έλεγξε η αστυνομία δεν ήταν δικός του. “Είναι εργαλεία δουλειάς που ο καθένας χρησιμοποιεί στο εργαστήριο”. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι εργαζόταν για την κατασκευή διαστημικού πυραύλου.

Παρέμεινε ήρεμος κατά τη διάρκεια της προδικαστικής συνεδρίασης. Το δικαστήριο αποφάσισε να παρατείνει την κράτησή του καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις