Δευτέρα, 28 Οκτ.
25oC Αθήνα

Η 34χρονη που κατηγορείται για τον βιασμό 9 παιδιών

Η 34χρονη που κατηγορείται για τον βιασμό 9 παιδιών

Σοκάρει η είδηση βιασμού 9 παιδιών από την 34χρονη Veronica Blake. Η γυναίκα από το Αρκάνσας παραδόθηκε την Πέμπτη στις αρχές.

Η γυναίκα από το Αρκάνσας κατηγορείται για τον βιασμό 9 παιδιών. Πολλά από τα παιδιά είναι από το συγγενικό της περιβάλλον. Η Veronica Blake από το Wynne παραδόθηκε στις αρχές όταν ενημερώθηκε πως θεωρείται ύποπτη.

Βαρύνεται με κατηγορίες για 6 βιασμούς, 6 κατηγορίες αιμομιξίας, 7 κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας και 1 κατηγορία σεξουαλικής απάτης με ανήλικο. Οι αρχές του Cross County έχουν δώσει λίγες πληροφορίες για την υπόθεση κατά της Veronica Blake.

Όπως όμως ανέφεραν, πολλά από τα ανήλικα θύματα σχετίζονταν με τη Veronica Blake και ήρθαν σε επαφή μαζί της μέσω social media. Ο δικηγόρος της αναφέρει πως δεν έχει λάβει καμία πληροφορία για τα υποτιθέμενα θύματα. Η αστυνομία δεν αποκάλυψε τις ηλικίες ή το φύλο των θυμάτων.

Εκφόβιζε τα θύματά της

Η έρευνα ξεκίνησε όταν ο σερίφης δέχτηκε μια πληροφορία για τρία θύματα που κακοποιούνταν από τον Ιούλιο του 2017. Οι ερευνητές όμως εντόπισαν αργότερα ακόμα 6 θύματα. Η Blake εμφανίστηκε στο δικαστήριο για πρώτη φορά την Πέμπτη και κρατείται με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 100.000 δολάρια.

Έξω από το δικαστήριο η μητέρα της είπε στο WREG ότι δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς. Τόνισε μάλιστα ότι μπορεί να έχουν να κάνουν με το διαζύγιό της. Οι γονείς ωστόσο των φερόμενων θυμάτων ανέφεραν πως οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί και ότι η Blake εκφόβιζε τα θύματά της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις