Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Gerard Butler: Τρομακτικό ατύχημα με τη μηχανή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Gerard Butler

Τρομακτικό ατύχημα για τον Gerard Butler με τη μηχανή. Τον έκλεισε αυτοκίνητο, τράκαρε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο 47χρονος ηθοποιός Gerard Butler παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε μηχανή στο Λος Άντζελες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το τρομακτικό τροχαίο.

“Είναι τυχερός που δεν έσπασε τίποτα. Έχει μόνο κοψίματα και μώλωπες”, δήλωσε πηγή για το τροχαίο του Gerard Butler στο TMZ. “Κάποιος κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και μετέφεραν τον Gerard Butler στο νοσοκομείο.

Πιστεύεται ότι ένα αυτοκίνητο έκλεισε τον δρόμο στον Gerard Butler που οδηγούσε μηχανή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να τρακάρει. Το ατύχημα δεν φαίνεται να πτοεί τον διάσημο ηθοποιό που θα συνεχίσει την προώθηση της νέας του ταινίας Geostorm.

O Gerard Butler δίνει μάχη για τη Γη

Στη νέα του ταινία παίζει τον Jake Lawson που προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από ένα δίκτυο δορυφόρων που αρχίζει να επιτίθεται στη Γη. Για τις ανάγκες του ρόλου του, που απαιτούσε να κάνει ακροβατικά, ακολούθησε διατροφικές συμβουλές και πήρε δηλητήριο μέλισσας.

Εμφανίστηκε με διαφορετικό look κατά την εμφάνισή του στο σόου Late Night με τον Seth Meyers. Ο Gerard Butler έχει αφήσει μαλλιά και γένια. Εξήγησε ότι έπαθε αλλεργικό σοκ από τα 23 τσιμπήματα μέλισσας. “Νόμιζα ότι η καρδιά μου θα εκραγεί. Τους είπα να καλέσουν ασθενοφόρο”.

Παρά την τρομάρα που πήρε όμως, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως μανιακό αφού παραδέχτηκε ότι λίγες μέρες αργότερα πήρε περισσότερο από το δηλητήριο μέλισσας. Αυτό πείθοντας τον εαυτό του ότι δεν είχε αλλεργική αντίδραση. Αλλά ότι είχε πάρει απλά πάρα πολύ μεγάλη δόση.

Αυτό σε μια περίοδο που είχε αρχίσει τη σχέση του με τη σχεδιάστρια Morgan Brown. Αναγκάστηκε τότε να πάει στο νοσοκομείο ενώ είχαν ραντεβού αφού υπέστη ακόμα χειρότερη αντίδραση. Αποκάλυψε ότι με τη Morgan Brown είναι πλέον πολύ καλά μετά τον δεύτερο χωρισμό τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις